“U bent mooi”

Gepubliceerd door Maria op

13 Mooie Mensen is ontstaan uit een foto project voor mantelzorgers en hun dierbaren met dementie. Door een ongedwongen foto reportage worden er samen bijzondere momenten gemaakt. 

Om de mantelzorgers niet alleen een mooi moment te geven, ontstond het boek “13 mooie mensen en hun verdwenen woorden”. Dit boek is vóór mensen met dementie en hun mantelzorger/ verzorgende om samen nog meer bijzondere momenten te maken. De wereld van de persoon met dementie wordt op een positieve manier ontdekt. Dit boek werkt niet alleen 1op1 maar ook op een groep in een zorginstelling. 

Dit was voor 13 Mooie Mensen nog niet genoeg en vanuit daar werd het “Event voor Mooie Mensen” ontwikkeld. Samen met Jan ‘t Hoen geef ik aandacht, waardering, respect aan iedereen die in de zorgsector werkt. Het is een interactieve, positieve out of the box gepresenteerd Event waarbij we de kracht terugleggen bij alle medewerkers van een zorginstelling alsmede de mantelzorgers en cliënten. 

13 Mooie Mensen is lid van Deltaplan Dementie omdat wij geloven in het bundelen van krachten. Mijn persoonlijke ervaring met dementie heeft mij ertoe gebracht om op een positieve manier te gaan kijken naar dementie. Dementie maakt (nog) onderdeel uit van ons leven en de personen met dementie en hun mantelzorgers zijn mensen met gevoelens die ook aandacht, respect, waardering en liefde nodig hebben. Dit is de missie van 13 Mooie Mensen, waardering en aandacht op een persoonlijke manier terugbrengen daar waar het zo hard nodig is. Iedereen wil uiteindelijk toch een gelukkig leven hebben.  

Naar de website

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *