Arteria Consulting verbindt in de zorg. Samen met ons netwerk zetten wij ons in voor goede en toegankelijke dementiezorg

Gepubliceerd door Maria op

Arteria Consulting

De ouderenzorg is een actueel thema, in de media zijn vrijwel dagelijks berichten terug te lezen, niet altijd even positief. Door deze berichtgeving lijken we soms te vergeten dat er ook al heel veel goed gaat, maar er kan ook nog veel verbeterd worden. 

Werkprocessen verbeteren

Het is de uitdaging om er gezamenlijk voor te zorgen dat ouderenzorg in de toekomst van goede kwaliteit is en toegankelijk blijft. Arteria draagt daarin, samen met haar brede netwerk, haar steentje bij door de werkprocessen in de ouderenzorg verbeteren. Natuurlijk in de eerste plaats voor de ouderen zelf, maar ook zodat medewerkers weer trots zijn op de bijzondere sector waar ze in werken en dit ook uitdragen!

Samenwerken en kennis delen

Wij zijn ervan overtuigd dat ideeën beter worden wanneer kennis, ervaringen en plannen met elkaar gedeeld worden: 1+1 = 3! Aansluiten bij Deltaplan Dementie was daarom een logische stap. Wij zetten ons, samen met ons netwerk, in voor goede en toegankelijke dementiezorg in Nederland. Wij dragen hieraan bij door kennis te delen en verschillende zorgorganisaties met elkaar in contact te brengen. Zo ontstaat er een netwerk waarin zorgaanbieders elkaar gemakkelijk kunnen vinden en de persoon met dementie eerder op het netvlies komt van de juiste zorgaanbieder.

Arteria Consulting is gespecialiseerd in de zorgsector. Wij adviseren en ondersteunen zorgaanbieders, zorgverzekeraars, landelijke en lokale overheid, zelfstandige bestuursorganen en brancheorganisaties bij hun uitdagingen. Onze inbreng is erop gericht om de zorg verder te brengen. Arteria verbindt in de zorg. 

Naar de website

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *