Onze top 5 beste testosteron pillen en boosters

Gepubliceerd door Redactie op

de beste testosteron pillen en boosters

Als je op zoek bent naar een goed testosteron supplement, zijn er helaas zijn er veel kwakzalvers actief. Vooral online.

Zij beweren allemaal dat ze het beste product hebben waarvan je als man je weer voelt alsof je 18 bent.

Het is belangrijk om goede supplementen te kopen die veilig zijn, die natuurlijk zijn en die goed werken.

Daarom hebben wij voor jou een top 5 samengesteld met testosteron pillen die je met een gerust hart aan kunt schaffen.

Let op: testosteron is een mannelijk hormoon en deze tabletten zijn dan ook niet bedoeld voor vrouwen.

De vijf beste natuurlijke testosteron pillen uit onze test:

We hebben enkel supplementen getest die natuurlijke en bewezen ingrediënten bevatten. Zo weet je zeker dat je een veilig én effectief supplement aanschaft.

1. TestoPrime

TestoPrime is een natuurlijke testosteron booster. Dat is goed nieuws, want dat betekent dat het ingrediënten bevat die de testosteron productie in je lichaam stimuleren.

Ze bevatten dus zelf geen testosteron en ook geen chemische bestanddelen. In totaal zijn er 12 natuurlijke ingrediënten gebruikt.

TestoPrime is een tablet dat je dagelijks neemt in de ochtend. Je ervaart minder stress, verbrandt meer lichaamsvet, bouwt spiersterkte op, krijgt weer zin in seks op en krijgt meer uithoudingsvermogen. De verschillen worden na een paar weken duidelijk.

Voordelen:

 • Tablet gemakkelijk te nemen
 • Natuurlijke ingrediënten
 • Levenslange garantie
 • Effect na een paar weken
 • Ook in Nederland verkrijgbaar

Nadelen:

 • 4 pillen tegelijkertijd
 • Vrij prijzig

2. Testolan

Testolan is vergelijkbaar met TestoPrime. Het bevat alleen natuurlijke ingrediënten die jouw lichaam helpen meer testosteron te produceren.

Het is een formule voor mannen voor het ontwikkelen van een hoger libido, meer gevoel tijdens het vrijen, een toename aan energie en spieren en langere trainingssessies in de sportschool. Het is een aanrader voor bodybuilders.

Het doel van Testolan is om je weer goed te voelen en om er beter uit te zien. Het zijn capsules die je 2 keer per dag inneemt. De resultaten moeten na een aantal dagen al voelbaar worden.

Voordelen:

 • Capsules neem je gemakkelijk in
 • Natuurlijke ingrediënten
 • Snelle werking
 • Ook verkrijgbaar in Nederland
 • Goede prijs

Nadelen:

 • 2 keer per dag 2 capsules is vrij veel

3. Test Support XXL Nutrition

Test Support van XXL Nutrition is een zorgvuldig samengesteld natuurlijk supplement.

Het stimuleert de testosteron aanmaak in je lichaam met ingrediënten zoals zink, ashwagandha en Tribulus. Volgens XXL Nutrition zelf is deze formule wetenschappelijk onderbouwd.

Een groot voordeel van deze beste testosteron pillen is dat je 1 capsule neemt. Dat moet je wel 3 keer per dag doen. Met één potje kan je 1 maand doen.

Deze testosteronpillen zijn geschikt voor langdurig gebruik en geven geen bijwerkingen.

Voordelen:

 • Natuurlijke werkzame stoffen
 • 1 tablet per keer
 • Uitstekende prijs vergeleken met andere testosteronpillen
 • Wetenschappelijk onderbouwde formule
 • Nederlandse website

Nadelen:

 • Je moet het 3 keer per dag nemen.

4. Testobooster Natuurlijk Presteren

De naam zegt het al, deze pillen boosten het testosterongehalte bij mannen. Ook hier zijn alleen natuurlijke ingrediënten gecombineerd in een wetenschappelijk onderbouwde formule.

De aanmaak van testosteron wordt gestimuleerd waardoor potentie verbetert, stress vermindert en spiermassa minder snel verdwijnt.

Deze tabletten bevatten 6 ingrediënten, waaronder magnesium, zink en ashwagandha. Je neemt 1 tablet per dag, na de avondmaaltijd. Dat is een stuk simpeler dan sommige andere legale testosteron boosters.

Voordelen:

 • 100% natuurlijk
 • Wetenschappelijk onderbouwd
 • Geschikt voor vegans
 • Slechts 1 tablet per dag
 • Goede prijs.

Nadelen:

 • Maar 6 ingrediënten

5. Universal Animal Test

Als laatste bepreken we hier de testosteronpillen van Animal. Ze zijn specifiek bedoeld voor bodybuilders, atleten en powerlifters.

Dit is dus geen testosteronpil die gericht is op het verhogen van je libido. De ingrediënten zijn ook anders en uitgekozen voor het ontwikkelen van spiermassa en kracht.

Deze beste testosteron pillen worden aangeboden in zakjes met 5 capsules. Deze neem je 30 minuten voor je training in. Dat kan je 21 dagen achter elkaar doen voordat je een pauze in moet lassen.

Voordelen:

 • Krachtige pre-workout testosteron booster
 • Verbetert je spiermassa en prestaties in de sportschool
 • Ideaal voor krachsporters en atleten
 • Wetenschappelijk samengesteld
 • Ingrediënten: arachide olie, ketosteronen en trans-resveratrol

Nadelen:

 • 5 tabletten per keer
 • Specifiek voor sporters
 • Zeer prijzig

Je testosteron verhogen met een supplement? Let dan hier op

De afname van testosteron in je lichaam is een natuurlijke gebeurtenis. Veel mannen hebben hier geen last van.

Heb je dit wel, dan kunnen de beste testosteron boosters jou helpen je symptomen te verminderen.

Onze ervaring is dat er veel slechte en gevaarlijke pillen op de markt zijn die je dus koste wat het kost met vermijden.

Onze top 5 geeft je alvast een lijstje met veilige producten. We raden je daarnaast aan om op de volgende punten te letten voor je bestelt.

Kies voor natuurlijke ingrediënten

Het is niet zo dat je lichaam geen testosteron meer aanmaakt. Het doet het alleen in mindere mate. Er zijn veel natuurlijke ingrediënten die deze aanmaak stimuleren. Sommige daarvan worden al eeuwen gebruikt.

Het is altijd beter om voor natuurlijk te kiezen. Dit zijn onschadelijke en veilige stoffen zonder chemische bestanddelen en ongezonde ingrediënten.

De kans op bijwerkingen is daardoor ook nagenoeg 0, mits je je aan de aanbevolen dosering houdt, uiteraard.

Kies alleen voor legale boosters

De beste legale testosteron pillen zijn goedgekeurd en dus ook veilig. Koop je illegale tabletten, dan weet je niet wat je inneemt.

Aangezien je je gezonder wilt voelen is het belangrijk dat je alleen kiest voor een legale verkoper van testosteron pillen. Het slikken van illegale pillen is volledig op eigen risico.

Ervaringen van huidige gebruikers

Wil je je testosteron verhogen met een supplement, dan is het altijd goed om de ervaringen van huidige gebruikers door te nemen.

Daar lees je over hoe het echt is om de tabletten te nemen, hoe snel en of je verschil merkt en of er bijwerkingen zijn.

Pas wel op voor valse beoordelingen. Het beste ga je naar een onafhankelijke website waar beoordelingen en ervaringen verzameld worden en die daar geen commercieel voordeel uit halen.

Kies altijd voor een Nederlandse verkoper

Koop je testosteron pillen bij een Nederlands verkooppunt.

Het is handig als de website in het Nederlands is, de klantenservice in het Nederlands is en ze vanuit Nederland worden verstuurd. Je hebt je testosteron pillen dan sneller in huis én je kunt ze gemakkelijker terugsturen.

Bovendien gelden er in Nederland strenge regels met betrekking tot veiligheid en is dat een extra check om te weten dat je pillen aanschaft die je zonder zorgen kunt nemen.

De wijze van toediening

Als laatste raden we je aan om even goed te kijken naar de wijze van toediening.

Soms neem je 1 tablet per dag, soms 3 keer 1 tablet per dag, andere keren 4 or 5 tabletten in 1 keer. Dit is allemaal niet per definitie slecht, maar de toedieningswijze moet wel passen bij jouw leven.

Heb je een regelmatig leven, dan is 3 keer per dag 1 tablet op vaste tijden voor jou geen probleem.

Ben je veel weg of heb je weinig routine? Dan kan het handiger zijn om op één moment van de dag je tabletten in te moeten nemen. Kies dus een toedieningswijze die bij je past.

Conclusie

Omdat sommige mannen ten einde raad zijn, wordt daar soms misbruik van gemaakt. Veel testosteron pillen werken niet en beroven je van je geld.

Met dit artikel weet je hoe je veilige testosteronboosters kunt vinden die ook echt werken. Mocht je zelf op zoek willen gaan naar een ander supplement? Dan adviseren je om zeer kritisch te letten op de aandachtspunten die we zojuist besproken hebben.

Er zijn namelijk veel aanbieders die goedkope supplementen aanbieden, waarvan de kwaliteit niet altijd even goed is. Denk bijvoorbeeld aan drogisterijen zoals Kruidvat en Etos.

Of je nu meer spieren wilt kweken, weer zin wilt hebben in seks of je energie terug wilt om met je (klein)kinderen te spelen; de beste testosteronpillen helpen je lichaam jouw doelen te bereiken.

Categorieën: Productadviezen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *