Boodschappentrolley kopen? Dit zijn de beste boodschappenkarren van nu

boodschappentrolley

Op welke manier doe je graag je boodschappen? Als je dit graag lopend doet, heb je baat bij een goede boodschappentrolley. Dat is ook het geval als je genoodzaakt bent om lopend je boodschappen te doen. In dit artikel maak je direct kennis met de 5 beste boodschappentrolleys van dit moment.

Onze 5 beste boodschappentrolleys

1. Vivid Green boodschappentrolley

Uit ons onderzoek is gebleken dat de Vivid Green Boodschappentrolley de beste boodschappentrolley is. Dit is een zeer stevige boodschappentrolley met veel handige extra’s.

De Vivid Green Boodschappentrolley beschikt over 2 wielen. Met deze wieltjes is het eenvoudig om deze trolley te rollen.

Wil je de boodschappenkar in de supermarkt even neerzetten? Dat is mogelijk dankzij de handige standaard aan de onderzijde. Hiermee zet je ‘m eenvoudig en stabiel op de grond neer.

Het rollen van deze boodschappentrolley kost je weinig moeite. De grote wielen en de comfortabele handgreep dragen hieraan bij.

Je trekt ‘m eenvoudig met je mee en je kunt hier al je boodschappen in kwijt. Met alle dank aan de inhoud van maar liefst 45 liter.

Thuis kun je de Vivid Green Boodschappentrolley eenvoudig opvouwen. Dit maakt het eenvoudiger om deze boodschappentrolley op te bergen.

Klap je ‘m vervolgens weer uit? Dan geniet je onder meer van de waterdichtheid, de antislip wielen en de verstevigde bodem.

In de Vivid Green Boodschappentrolley kun je ook nog je kostbare zaken vervoeren. Aan de voorzijde is namelijk een handige kliksluiting voorzien.

Doe deze kliksluiting dicht en wandel hiermee nog veiliger over straat. Al met al is dit de beste boodschappentrolley voor jong en oud.


2. Playmarket boodschappentrolley Go Up

Heb je liever een boodschappentrolley met 4 wielen? Dan raden wij je van harte de Playmarket Boodschappentrolley Go Up aan. Deze boodschappentrolley biedt dankzij de 4 wielen extra veel stabiliteit en een prima manoeuvreerbaarheid.

De wielen aan de voorzijde vallen ook op. Dit zijn dubbele wielen, waardoor je korte bochten met de Playmarket Boodschappentrolley Go Up kunt maken. Hij is hierdoor ook geschikt voor oneffen- of gladde ondergronden.

Bij de Playmarket Boodschappentrolley Go Up valt ook de inhoud op. De normale inhoud is 39,5 liter, maar deze boodschappentrolley beschikt ook nog over een vriesvak. In dit vriesvak kun je alle diepvriesproducten eenvoudig vervoeren. Dit vak is 6 liter groot.

De algehele samenstelling van de Playmarket Boodschappentrolley Go Up is ook handig. Zo kun je deze boodschappentrolley eenvoudig opvouwen.

Ook is de met foam bedekte handgreep eenvoudig in hoogte verstelbaar. Dit brengt extra veel comfort met zich mee.

De verstelbare sluiting biedt de gewenste veiligheid. Men kan deze boodschappentrolley niet zomaar open doen, terwijl je aan het wandelen bent.

Tijdens het boodschappen doen geniet je ook van veel gemak. Je kunt de Playmarket Boodschappentrolley Go Up namelijk eenvoudig aan je boodschappenkarretje vastmaken.


3. Bamex Chicago

Gaat je voorkeur uit naar een eenvoudige boodschappenkar? Geef je het liefste ook zo min mogelijk geld aan je nieuwe boodschappenkar uit? Dan wijzen wij je graag op de Bamex Chicago.

Wij vinden dit één van de beste goedkope boodschappentrolleys.

Voor deze trolley op wieltjes betaal je slechts €35. Voor dit bedrag krijg je een boodschappentrolley met een prima samenstelling:

  • Met foam bedekte handgreep. De handgreep voelt hierdoor zacht aan en valt heerlijk in je hand. Het is hierdoor een feestje om met de Bamex Chicago boodschappen te doen.
  • Verstelbare handgreep. De handgreep van deze boodschappentrolley is ook nog verstelbaar. Stel ‘m daarmee volledig in op je lichaamslengte.
  • 2 stevige wielen. Aan de onderzijde van de Bamex Chicago vind je 2 stevige wielen. Deze wielen kunnen een fors gewicht dragen en zijn voor alle ondergronden geschikt. Zet je de trolley stil? Dan geniet je optimaal van de steunstang die voor de gewenste stabiliteit zorgt. 
  • 36 liter. De inhoud van 36 liter maakt de Bamex Chicago voor veel mensen geschikt. Ook als je veel boodschappen in één keer wilt doen, is dit een (zeer) geschikte boodschappentrolley.
  • Licht van gewicht. Door de materiaalkeuze is de Bamex Chicago ook nog eens licht van gewicht. Volgens opgave van het merk Bamex weegt ‘ie slechts 1,9 kilogram!

Spreekt deze prima boodschappentrolley je aan? Bestel ‘m direct voor een zacht prijsje en geniet optimaal tijdens het doen van boodschappen.


4. Reisenthel Foldabletrolley

Wij vinden de Reisenthel Foldabletrolley Boodschappentrolley één van de meest unieke boodschappentrolleys. Dit komt alleen al door de vormgeving; kijk maar eens naar de productfoto’s van deze boodschappenkar.

Bij de vormgeving valt het ontbreken van een frame op. Juist doordat dit frame ontbreekt, kun je de Reisenthel Foldabletrolley Boodschappentrolley in 3 delen opvouwen. Je bergt ‘m hierdoor zeer eenvoudig in je woning op.

Ga je boodschappen doen? Dan geniet je van de handige steunstangen, de 2 stevige wielen, de fijne handgreep en de inhoud van 30 liter.

Met dank aan de drukknoop sluit je het hoofdvak zonder enig probleem af. De stevige bodem zorgt er ondertussen voor dat je boodschappen veilig thuiskomen.

De Reisenthel Foldabletrolley Boodschappentrolley is ontzettend praktisch in gebruik. Bovendien is ‘ie, door zijn inhoud, voor veel mensen uiterst geschikt.

Het prijskaartje doet hier nog een schepje bovenop. Je betaalt hier net iets meer dan €30 voor.


5. Beagles Alberic

De Beagles Alberic Boodschappentrolley heeft ons ook op meerdere manieren weten te verrassen. Zo zijn wij uitermate te spreken over de handige vormgeving.

Bij de handige vormgeving valt onder meer het handvat op. Dit handvat is met een softgrip laag bedekt, waardoor het handvat heerlijk in je hand ligt.

Ook de steunstang aan de onderzijde is ideaal. Je zet de Beagles Alberic Boodschappentrolley hiermee eenvoudig en stabiel neer tijdens het doen van de boodschappen.

Verder zijn de twee grote wielen ideaal. Deze wielen zijn tegen een stootje bestand en komen met weinig kracht al in beweging. Het is hierdoor absoluut niet zwaar om met de Beagles Alberic Boodschappentrolley te lopen.

Tijdens het doen van je boodschappen heb je ook nog eens je handen grotendeels vrij. Je kunt ‘m immers stabiel neerzetten.

De uitstraling van de Beagles Alberic Boodschappentrolley is ook subliem. Zeker als je ‘m in de olijfgroene kleur koopt, steel je de show in elke supermarkt.

In combinatie met het gemak is dit een complete boodschappentrolley. De inhoud van 41 liter maakt ‘m ook nog eens voor veel mensen geschikt!


Hoe vind je de beste boodschappentrolley?

Wil je tijdens het doen van je boodschappen graag je handen vrij hebben?

Dan heb je een goede boodschappentrolley nodig. Binnen het huidige aanbod vind je echter nogal veel varianten terug.

Dit maakt het niet eenvoudiger om de beste variant uit te kiezen. Volg daarvoor onderstaande tips op.

Bepaal hoe groot de trolley moet zijn

Je moet allereerst bepalen hoe groot de boodschappentrolley moet zijn. Heb je voldoende aan een boodschappentrolley met een inhoud van 25 liter?

Of wil je een variant hebben met een inhoud van 40 liter? Dit hangt vooral van het aantal boodschappen af.

Bij dit punt komen nog meer aandachtspunten om de hoek kijken:

  • Afmetingen. Je wilt uiteraard niet dat de boodschappentrolley té groot is. Dit maakt het doen van boodschappen een stuk lastiger.
  • Opvouwbaarheid. Idealiter kun je een boodschappentrolley na gebruik opvouwen. Dit maakt het opvouwen van de trolley thuis een stuk eenvoudiger.

Kijk goed naar het aantal wielen

De inhoud en de wielen van een boodschappentrolley zijn bepalend voor het gemak. Wil je een boodschappentrolley met 2 wielen?

Of heb je liever een variant met 3-, 4- of zelfs 6 wielen? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Niet alleen het aantal wielen is van belang, maar ook de diameter. Kies idealiter voor een boodschappentrolley met grote wielen.

De grote wielen zorgen voor meer stabiliteit en maken de trolley voor (nog) meer ondergronden geschikt.

Let goed op het comfort

Bij een boodschappentrolley draait alles om het comfort. Kijk daarom goed wat voor handgreep de trolley heeft en of je ‘m in hoogte kunt verstellen.

Bekijk ook de steunstang aan de voorzijde goed, evenals de sluiting van het vak.

Een goede boodschappentrolley biedt veel comfort. Bepaal daarvoor wel eerst wat jij onder comfort verstaat. Mogelijk stel je andere eisen dan andere mensen doen.

Ga altijd voor kwaliteit

Een goede boodschappentrolley koop je niet bij de Zeeman, Kruidvat, Action of Hema. Nee, een goede boodschappentrolley koop je bij Bol, ANWB of een andere specialist.

Bij deze specialisten geniet je ook nog van een divers aanbod.

Durf te investeren

Tot slot adviseren wij je om te durven investeren. Door net iets meer geld uit te geven, geniet je mogelijk van een boodschappentrolley die volledig op je wensen aansluit.

Houd tegelijkertijd ook een mogelijke aanbieding goed in de gaten. Met name bij Bol kun je van interessante aanbiedingen profiteren.

Op en top genieten met de beste boodschappentrolley

Volg bovenstaande tips op en koop de beste boodschappentrolley. Heb je dat gedaan? Dan is het op en top genieten. De beste boodschappentrolley maakt het doen van boodschappen comfortabeler, leuker en eenvoudiger.

Waar wacht je nog op?

Volg onze expert adviezen op en schaf de meest geschikte boodschappentrolley direct aan!