Welke apps kun je gebruiken op de crosstrainer?

Gepubliceerd door Redactie op

crosstrainer apps

De laatste jaren worden crosstrainers steeds geavanceerder. Een van de manieren waarop ze evolueren, is door de integratie van fitness-apps.

Deze apps bieden gebruikers de mogelijkheid om hun trainingen te verbeteren, gemotiveerd te blijven en zelfs virtuele trainingservaringen te beleven.

In dit artikel gaan we kijken naar verschillende populaire apps die compatibel zijn met crosstrainers en natuurlijk wat ze te bieden hebben.

Kun je op iedere crosstrainer apps gebruiken?

Niet alle crosstrainers zijn compatibel met elke app. Sommige apps vereisen specifieke compatibiliteit. Het is daarom belangrijk om de specificaties van zowel de crosstrainer als de app te controleren om te zien of ze compatibel zijn.

Over het algemeen hebben meer geavanceerde crosstrainers met ingebouwde consoles en/of Bluetooth een grotere kans om te werken met een breed scala aan apps.

Welke crosstrainer apps zijn er?

Hieronder staan de fitnessapps die je kunt gebruiken met een crosstrainer, mits deze compatibel is ermee. De onderstaande apps zijn bedoelt voor virtuele trainingen.

1. Explore the World

Met de Explore the World app kun je virtuele routes verkennen tijdens je trainingen op de crosstrainer. Deze app biedt een scala aan routes over de hele wereld, waardoor je je trainingen kunt variëren en nieuwe omgevingen kunt ontdekken terwijl je traint.

2. Kinomap

Kinomap biedt interactieve trainingen voor je crosstrainer door middel van video’s en virtuele routes. Je kunt routes van over de hele wereld volgen en video’s bekijken van buiten terwijl je traint. Bovendien kun je je prestaties bijhouden en delen met de Kinomap-community.

3. Zwift

Zwift is een interactief platform waarop je virtueel kunt fietsen en rennen in een online wereld. Je kunt deelnemen aan groepsritten, races en uitdagingen, waardoor je trainingen op de crosstrainer leuker en uitdagender worden. Met Zwift kun je ook je prestaties volgen en vergelijken met andere gebruikers.

4. Virtual Active

Met Virtual Active kun je trainen op virtuele routes die worden weergegeven op je scherm tijdens je crosstrainingen. Deze app biedt realistische video’s van verschillende locaties over de hele wereld, waardoor je het gevoel krijgt dat je echt op die plekken traint. Deze app is slechts met een zeer select aantal crosstrainers compatibel.

Wil je een crosstrainer aanschaffen? Check dan hier ons huidige aanbod.


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *