De doorstart van Deltaplan Dementie

Gepubliceerd door Redactie op

Nieuwsbericht – Na jarenlange afwezigheid maakt Deltaplan Dementie een doorstart. Jarenlang heeft het voormalige team aan de weg getimmerd om de leefomstandigheden voor ouderen met dementie zo aangenaam als mogelijk te maken.

Dat is 8 jaar lang met volle passie gebeurd. Meer info daarover is o.a. te vinden in dit evaluatieverslag van Rijksoverheid. Na 31 december 2020 bouwt Nationale Dementiestrategie van het ministerie van VWS daar nu op voort.

Een nieuwe weg

Een nieuw begin, een frisse start en een nieuw team. Van Vliet Media neemt per 9-2-2024 de domeinnaam Deltaplandementie.nl over en bouwt voort op de nog altijd bestaande missie.

Onze missie is en blijft om de pijnpunten van senioren met dementie in kaart te brengen én deze te helpen om veilig en gezond te blijven leven. Dit doen wij o.a. middels het vergelijken, analyseren en testen van verschillende productcategorieën. Ons doel is om alle (dementerende) senioren enkel de beste hulpmiddelen en apparatuur aan te bieden.

Want naast de juiste hulp van mensen, is ook de hulp van het juiste materiaal cruciaal. We laten liever niets aan het toeval over en schotelen onze lezers daarom de beste producten voor. Komende tijd werken wij hard aan deze website en zullen we steeds meer productcategorieën uitbouwen.

Disclaimer: voor alle duidelijkheid is deze domeinnaam nu dus in bezit van een ander bedrijf en een ander team. Met nog altijd (grotendeels) dezelfde missie, passie en doelstellingen. Maar wel een net iets andere werkwijze uiteraard. Heb je vragen? Aarzel niet om contact op te nemen!

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *