“Wij bieden kwalitatieve, inhoudelijke nascholingen aan zorgprofessionals zodat zij handvatten krijgen om de kwaliteit van de geleverde zorg en ondersteuning aan mensen met dementie en hun omgeving te verbeteren”

Gepubliceerd door Maria op

Medilex heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van studiedagen, congressen, cursussen, opleidingen en incompany-trainingen op het gebied van zorg, welzijn, detentie en gemeenten. Door de onafhankelijke werkwijze van Medilex varieert het aanbod studiedagen van complexe beleidsmatige vraagstukken tot oplossingen voor de werkvloer. Wij vinden het belangrijk dat onze deelnemers onze programma’s ervaren als direct toepasbaar, interactief en actueel. Medilex organiseert kennis – onafhankelijkdeskundig en met oprechte aandacht. Wij streven ernaar met behulp van de input van sprekers en deelnemers onze programma’s voortdurend te verbeteren.

Binnen onze nascholingen besteden wij ook veel tijd aan dementiezorg. Praktische tips en kwaliteitsverbetering staan in deze studiedagen centraal.  

Op woensdag 4 december organiseert Medilex het congres “Complexe dementiezorg”, waarbij dieper ingegaan wordt op complexe vraagstukken rondom dementie. In de middag volgt u een verdiepingssessie naar keuze. Meer informatie over het congres vindt u hier: https://bit.ly/2I7Nr2M

Ons complete aanbod vindt u op https://bit.ly/2K8Q7zC.

Naar de website

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *