“Met innovatieve geneesmiddelen, vaccins, producten en diensten maken we een verschil in het leven van mens en dier over de hele wereld.”

Gepubliceerd door Maria op

MSD

MSD werkt mee aan een gezonde wereld voor mens en dier. Met onze innovatieve geneesmiddelen en diensten voor patiënten, ziekenhuizen en zorgverleners bieden we behandelingen voor een betere gezondheid. Geneesmiddelen die het verschil kunnen maken tussen ziek op bed liggen of de gewone, dagelijkse dingen kunnen doen. En soms zelfs tussen leven en dood.

Uiteenlopende activiteiten

In Nederland is MSD met zo’n 4.000 medewerkers één van de grootste en meest diverse innovatieve farmaceutische bedrijven. Vanuit onze vestigingen in Haarlem, Oss en Boxmeer vinden tal van uiteenlopende activiteiten plaats. Van het begeleiden van klinisch onderzoek tot productie en verpakking van geneesmiddelen, tot het op de markt brengen van geneesmiddelen met bijbehorende ondersteunende services voor arts en patiënt.

Doelmatige zorg

Maar MSD doet meer! Door waarde toevoegende oplossingen te bieden en samen te werken met partners, leveren we een bijdrage aan goede en doelmatige zorg. Het is in onze optiek essentieel om op het juiste moment, aan de juiste patiënt, het juiste geneesmiddel ter beschikking te stellen. Met als doel: patiëntenzorg optimaliseren, therapietrouw bevorderen en verspilling van medicatie te voorkomen. Maar ook over- en onderbehandeling en verkeerd geneesmiddelengebruik tegen te gaan.

MSD en dementie

Nieuwe innovaties, gericht op geneesmiddelen, maar ook op het optimaliseren van de kwaliteit van zorg blijven noodzakelijk. Zo ook op het gebied van dementie. MSD zoekt de dialoog met verschillende partners in de zorg en gaat samenwerkingsverbanden aan. Een goed voorbeeld hiervan is onze betrokkenheid bij Deltaplan Dementie. Samen richten we ons op toekomstbestendige zorg, waarbij innovatie en kwaliteit hand in hand gaan met stabilisatie van kosten. Want duurzaam betaalbare zorg is ook onze zorg.

Naar de website

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *