Comedyshow met Karin Bloemen, Tineke Schouten en Jörgen Raymann

Datum: 
11 maart 2018 - 20:00

Karin Bloemen, Tineke Schouten en Jörgen Raymann gaan zich inzetten voor meer onderzoek naar dementie. Op 11 en 12 maart schitteren zij in All mixed up the Challenge, een comedyshow vol vrolijke verwarring waarin bekende artiesten uitgedaagd worden uit hun comfort zone te stappen. 

 

Challenges vol humor en hilariteit

Uniek aan deze avond is dat het publiek het programma bepaalt door artiesten een challenge te geven. Wat heeft u Karin, Jörgen, Tineke of een van de vele andere artiesten die meedoen altijd al eens willen zien doen? Welke sketch uit het verleden brengt u nog steeds aan het schaterlachen en wilt u absoluut nóg een keer live zien? Meld u aan en daag de artiest uit via allmixedup.nu. In de aanloop naar de show worden nog vele mystery guests bekend gemaakt. Houd de website daarvoor in de gaten.

 

Draag zo bij aan een toekomst zonder dementie
All mixed up the Challenge vindt plaats in AFAS Live in Amsterdam en belooft een avond vol humor en hilariteit te worden. Met een breed scala aan artiesten uit elke generatie biedt deze comedyshow de ideale kans om samen met uw dierbaren – uw vader, moeder, gezin of die ene bijzondere vriend of vriendin – een unieke avond mee te maken én tegelijkertijd bij te dragen aan een toekomst zonder dementie. De opbrengsten van deze bijzondere avond komen ten goede aan Alzheimer Nederland voor wetenschappelijk onderzoek naar dementie in het VUmc Alzheimercentrum. 

 

Meer informatie
Meer informatie over het evenement en kaartverkoop: www.allmixedup.nu