Jaarevent Deltaplan Dementie 2017

Datum: 
13 november 2017 -
9:30 tot 17:30

Het Jaarevent Deltaplan Dementie komt er weer aan! En wel op maandag 13 november in de Jaarbeurs in Utrecht. Wegens het succes van de voorgaande jaren bieden we u dit jaar voor het eerst een dagvullend programma. Een programma waarin bijdragen van onze lidorganisaties een belangrijke plaats innemen. We organiseren deze vierde editie in nauwe samenwerking met Alzheimer Nederland, PGGM, Vilans en ZonMw.

 

Wat kunt u verwachten? 
Allereerst een key-note programma met toonaangevende sprekers uit het dementieveld; Philip ScheltensAnne-Mei The en Adelheid Roosen.

Daarnaast volgt u één van de parallelsessies over onderzoek, dementiezorg of de dementievriendelijke samenleving. Een uitgebreid workshopprogramma en een informatiemarkt maken het programma compleet. Uiteraard in een setting waarin volop gelegenheid is voor ontmoeting met uw collega’s; beleidsmakers, onderzoekers, zorgprofessionals, trainers en docenten en zorgverzekeraars.

 

Aanmelden

Het volledige programma van het event vindt u op de website van het Jaarevent Deltaplan Dementie. U kunt zich hier ook aanmelden.