Meedoen

Hoe meer organisaties zich verbinden aan het Deltaplan Dementie, hoe meer we kunnen doen in de strijd tegen de gevolgen van dementie. Hoe meer kennis en expertise we kunnen samenbrengen, hoe meer slagkracht er is om onze doelen te bereiken. Daarom vinden wij het belangrijk dat u met ons meedoet. Samen maken we het verschil.

 

Meedoen heeft ook voor ú voordelen. U maakt deel uit van het Deltaplan Dementie, hét nationale initiatief tegen de gevolgen van dementie. U inzetten voor mensen met dementie en hun omgeving ligt u na aan het hart. U sluit aan bij een actief netwerk van gelijkgestemden, door wie u zich laat u inspireren. U denkt, doet, beslist en onderneemt mee. U wordt vermeld op de website van het Deltaplan Dementie en bouwt daarmee gericht aan uw eigen reputatie. Bovendien kunt u uzelf ook in eigen uitingen profileren met het lidmaatschap.

 

Als lid van het Deltaplan Dementie betaalt u een jaarlijkse contributie en een eenmalige entree fee. De hoogte daarvan is afhankelijk van de aard en omvang van uw organisatie. Klik hier voor de contributieregeling.

 

Overweegt u om lid worden?

U kunt zich hieronder aanmelden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op u op.