Omring draagt met persoonlijke en professionele zorg bij aan de kwaliteit van samen leven in West-Friesland, de Kop van Noord-Holland en op Texel

Gepubliceerd door Maria op

Omring

Al meer dan honderd jaar hebben wij onze wortels in West-Friesland, de Kop van Noord-Holland en op Texel. Omringers zijn er voor volwassenen en ouderen die tijdelijk of blijvend te maken hebben met een minder goede gezondheid. Wij bieden persoonlijke en professionele zorg die past bij de klant en zijn omgeving. Thuis of in een van de woonlocaties. Dit is onze passie. Met als fundament onze visie op positieve gezondheid in een vitale organisatie met 3500 vitale medewerkers en de kernwaarden ‘Eigen regie’, ‘Samen’ en ‘Positief’.

Omring en dementie

Wij zijn lid van het Netwerk Dementie Noord-Holland Noord en werken hierin met een groot aantal partijen samen om de zorg voor mensen met dementie en hun naasten te verbeteren. In 2015 hebben wij ons aangesloten bij het Deltaplan Dementie.

Veel mensen met geheugenproblemen krijgen zorg en ondersteuning thuis (bijvoorbeeld via onze specialistische dementieteams) of wonen op een van onze (kleinschalige) woonlocaties. Dat maakt dat onze betrokkenheid groot is en dat we ons bewust zijn van de opgave om de steeds stijgende groep mensen met dementie in de samenleving op te vangen en zo lang mogelijk van betekenis te laten zijn.

Met als belofte aan de klant: liefdevolle zorg en zinvolle dagbesteding.

Meer informatie? Bel ons gerust via 088 206 89 10

Naar de website

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *