Ons redactioneel proces

Onze missie is om wetenschappelijk onderbouwde feiten te presenteren op een begrijpelijke manier, met duidelijke stappen die zijn afgestemd op de behoeften van onze doelgroep. We streven ernaar om complexe onderwerpen op een eenvoudige manier uit te leggen, de laatste onderzoeken te delen en nauwkeurige informatie te verstrekken over producten voor senioren.

Informatie, referenties en citaten

Alle informatie die we presenteren is gebaseerd op betrouwbare bronnen. We verwijzen altijd naar actuele en betrouwbare bronnen, inclusief peer-reviewed medische tijdschriften en overheidsorganisaties, om de nauwkeurigheid van onze content te waarborgen. Alle bronnen worden duidelijk vermeld in de content en aan het einde van onze artikelen, zodat senioren precies weten waar ze meer informatie kunnen vinden.

Ons team zorgt er ook voor dat alle informatie up-to-date is en overeenkomt met het meest recente onderzoek. We evalueren regelmatig onze bestaande content en passen deze aan indien nodig, om ervoor te zorgen dat senioren en hun hulpverleners altijd de meest accurate en actuele informatie ontvangen die hen kan helpen bij het nemen van gezonde beslissingen voor hun welzijn.