Restilen kopen? Onze review en ervaringen

Gepubliceerd door Redactie op

restilen review en ervaringen

Restilen is een natuurlijk supplement dat helpt bij het verminderen van stress en spanning. De gebruikte ingrediënten staan onder andere bekend om hun weerstand verhogende en slaap verbeterende werking.

Genoeg reden om dit natuurlijke kalmeringsmiddel eens uit te proberen en de werking ervan te controleren.

Om deze review te schrijven hebben we Restilen besteld en voor je getest. We vertellen je graag over onze ervaring met het supplement en welke resultaten je kunt verwachten.

In onze conclusie lees je of wij het kopen van Restilen wel of niet waard vinden.

Restilen in het kort

Restilen is een voedingssupplement gemaakt van natuurlijke ingrediënten dat helpt tegen nervositeit, stress- en angstgevoelens. De adaptogene werking verlaagt je cortisol-spiegel wat de weerstand van je lichaam tegen stress verhoogt.

Door het ondersteunen van je zenuwstelsel en immuunsysteem wordt vermoeidheid vermindert. 

 Voordelen:

 • Verhoogt je weerstand tegen stress
 • Helpt bij het behouden van een positieve stemming
 • Vermindert vermoeidheid door het behoud van energie te ondersteunen
 • Bieden ondersteuning voor een goede nachtrust
 • Geschikt voor iedereen die stress, angstgevoelens of nervositeit ervaart
 • Gemaakt van natuurlijke ingrediënten en veilig voor gebruik
 • Veel positieve ervaringen van andere gebruikers

 Nadelen:

 • Restilen wordt uitsluitend verkocht via eigen website
 • Het is relatief prijzig, een pot met 60 capsules kost € 49,99

Restilen
Getest door ons team

Restilen getest en beoordeeld

Twijfel je over de werking van Restilen of weet je niet of het product het kopen waard is? Om je te helpen bij het maken van een beslissing hebben we besloten het supplement zelf te testen.

In deze review nemen we onze ervaringen met dit natuurlijke kalmeringsmiddel van begin tot eind met je door.

Bestelling en levering

Laten we beginnen bij het begin: het bestellen. Dit ging vrij makkelijk en snel via de webshop van Restilen zelf.

Het was me niet helemaal duidelijk na hoe lang ik precies resultaat zou kunnen merken. Om deze reden heb ik ervoor gekozen om een standaard pakket van 3 potjes te bestellen. Dit zou genoeg moeten zijn voor 3 maanden gebruik.

Ik moet wel zeggen dat ik een beetje schrok van de verzendkosten. Ik vind € 7,00 nogal aan de hoge kant namelijk. Een kleine tegenvaller.

Daarentegen had ik tijdens het bestellen wel geluk omdat het product in de aanbieding was. Ik kreeg namelijk bij het bestellen van 2 potjes het derde potje gratis. Dit maakte de hoge kosten voor verzending enigszins wat goed.

Eenmaal ontvangen zag de verpakking er netjes uit. Op het label stond een duidelijke vermelding van de ingrediënten en gebruikte hoeveelheden: top!

De test

Eigenlijk ben ik direct na ontvangst begonnen met het slikken van Restilen. De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid is 2 capsules per dag, 1 in de ochtend en 1 in de avond. Aangeraden werd om de capsules met een groot glas water in te nemen, dat heb ik dan ook netjes gedaan.

Ik heb door mijn drukke leven best vaak last van stress. Hierdoor slaap ik niet altijd even goed en ben ik vaak wat humeurig.

De eerste paar weken merkte ik niet echt verschil in hoe ik me voelde. Ik wilde hierom eigenlijk al concluderen dat het supplement waarschijnlijk niet voor me werkte. Omdat ik toch hoop had, ben ik door blijven slikken – en dat was maar goed ook!

Na zo’n anderhalve maand slikken merkte ik namelijk wél verschil. Ondanks dat ik nog steeds wel stress ervaarde, had ik er minder last van of zo.

Het voelde alsof ik wat beter met mijn stressgevoelens om kon gaan. Ook had ik het gevoel dat ik wat minder snel kortaf reageerde, waardoor ik me minder moe voelde. En voor mij het grootste pluspunt: door minder stress te ervaren had ik minder moeite met in slaap vallen!

Restilen ervaringen van andere gebruikers

Zoals je misschien wel begrijpt was ik aardig positief verrast over de effecten van Restilen. Door mijn ervaring met deze anti stress pillen ben ik dan ook overtuigd van de werking. Maar, zijn andere gebruikers dit ook?

Ik kan me voorstellen dat je het fijn vindt om niet alleen af te gaan op mijn ervaringen. Hierdoor heb ik op verschillende websites beoordelingen van eerdere kopers doorgespit. Een samenvatting van de ervaringen van andere gebruikers vind je hieronder.

Op de website van het supplement zelf staan 3 klantbeoordelingen uitgelicht. Deze zijn allemaal stuk voor stuk positief. De klanten geven onder andere aan dat Restilen voor meer ontspanning en een betere nachtrust geeft gezorgd.

Ik heb uiteraard ook gekeken naar reviews op andere websites en forums. En om heel eerlijk te zijn: het overgrote deel van de gebruikers is zeer positief over het supplement.

Wat ik voornamelijk voorbij heb zien komen is dat het geholpen heeft om beter om te gaan met stress. Ook mensen die last hadden van een slecht humeur merken dat ze positiever in het leven staan.

Hiernaast zijn er op het internet heel veel blogs en artikelen te vinden waarin het product beoordeeld wordt. Ik heb er een aantal doorgenomen en kwam tot de conclusie dat ook zij positief zijn over Restilen. Verbeteringen in het humeur en beter met stressgevoelens om kunnen gaan zijn veelgenoemde ervaringen.

Buiten de positieve berichten heb ik ook een aantal negatieve reviews gevonden. Het overgrote deel ging echter niet over het gebruik of de behaalde resultaten.

Men viel men voornamelijk over de hoge verzendkosten. En dan vooral omdat het product in Nederland en België niet op een andere manier te verkrijgen is.

Ingrediënten

Dat Restilen gemaakt is van natuurlijke ingrediënten is nu wel duidelijk. Waar ik vooral benieuwd naar was is welke ingrediënten nu verantwoordelijk zijn voor welke effecten.

Hierdoor ben ik in de samenstelling gedoken, waarvan ik er hieronder een aantal voor je toelicht.

Ingrediëntenlijst

IngrediëntHoeveelheid*
Serenzo – extract van zoete sinaasappelschil  [20% limoneen]500,00 mg
KSM-66 – Ashwagandha wortel extract [5% withanolides]200,00 mg
Extract van Chinese thee bladeren [98% L-theanine]50,00 mg
Saffr’Activ – Saffraan stamper extract [0,4% crocine, 0,4% saffraan]30,00 mg
SOD B Extramel – Sapconcentraat van kantaloep10,00 mg
Thiamine6,00 mg (545%*)
Riboflavine6,00 mg (429%*)
Niacine30,00 mg (188%*)
Vitamine B63,50 mg (250%*)
Vitamine B1210,00 µg (400%*)
Pantotheenzuur12,00 mg (200%*)
Aquamin Mg – Magnesium100,00 mg (27%*)

*Hoeveelheid is gebaseerd op de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van 2 capsules.

Uitgelichte ingrediënten

 • Zoete sinaasappelschil extract (Serenzo): werkt op neuronaal niveau en stimuleert de werking van verschillende receptoren. Dit vermindert de negatieve effecten die je kunt ondervinden van stress.
 • Ashwagandha wortel extract (KSM-66): heeft een adaptogene werking en helpt bij het verhogen van je weerstand tegen stress, onder andere door het verlagen van je cortisol-spiegel.
 • Chinese thee bladeren extract: bevatten 98% L-Theanine, wat weer bekend staat om zijn stimulerende werking. Het helpt je bij het behouden van een gezond energieniveau en ondersteunt onder andere je concentratievermogen.
 • Saffraan stamper extract (Saffr’Activ): biedt ondersteuning van je emotionele evenwicht, vermindert stress- en angstsymptomen en zorgt ervoor dat je wat positiever gestemd bent.
 • Kantaloep sapconcentraat (SOD B Extramel): stimuleert het endogene antioxidant afweersysteem en biedt ondersteuning van je algehele welzijn. Denk hierbij aan het verbeteren van je nachtrust en het verminderen van stress of vermoeidheid.
 • Magnesium (Aquamin Mg): staat bekend om het gevoel van vermoeidheid te verminderen en draagt bij aan een gezonde stofwisseling.

Voor wie is Restilen geschikt?

Het supplement is geschikt voor iedereen die last ondervindt van stress, nervositeit of angst. Hierbij is het belangrijk dat je het ook daadwerkelijk als supplement gebruikt, en dus niet ter vervanging van iets.

 Ja: Als aanvulling op een gevarieerd dieet en een gezonde levensstijl

❌ Nee: als vervanging van een dieet of een ongezonde levensstijl

Gebruik van het supplement wordt afgeraden bij kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Slik je kalmeringsmiddelen, slaappillen of anti-epileptica? Of ben je allergisch voor één van de ingrediënten in het supplement? Dan mag je in deze gevallen Restilen niet gebruiken.

Zijn er bijwerkingen bekend?

Restilen is gemaakt van kwalitatief hoge natuurlijke ingrediënten en veilig om te gebruiken. Er zijn geen bijwerkingen bekend.

Waar is Restilen te koop?

Het supplement is uitsluitend te koop via de website van het product zelf. Je kunt Restilen niet in een natuur winkel of drogisterij zoals het Kruidvat kopen.

Wat kost Restilen?

Restilen is verkrijgbaar vanaf € 49,99. Hiervoor krijg je 60 capsules die goed zijn voor 1 maand gebruik.

Je krijgt de optie om een standaard of optimaal pakket te bestellen. In beide gevallen krijg je 1 of meerdere potjes gratis. We zetten de kosten ervan hieronder op een rij.

OptiePrijsAantal pottenPrijs per potCapsulesPrijs per dosering
Basispakket 1 maand€ 49,991€ 49,9960€ 0,83
Standaard 3 maanden€ 99,982+1 gratis€ 33,33180€ 0,56
Optimaal 6 maanden€ 149,973+3 gratis€ 25,00360€ 0,42

Conclusie: is Restilen het kopen waard?

Je verwacht het misschien al, maar als je het aan mij vraagt is dit een volmondige ja. Ik vind Restilen absoluut het kopen waard.

Het is gemaakt van natuurlijke ingrediënten waardoor ik niet bang hoef te zijn voor eventuele bijwerkingen. En het belangrijkste: ik voel me een stuk relaxter!

Dus als je veel stress ervaart en er last van ondervindt, is het dus zeker een poging waard. Het kan gebeuren dat Restilen voor jou niet werkt. Maar dat weet je pas als je het geprobeerd hebt natuurlijk.

Restilen
Getest door ons team


Categorieën: Productadviezen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *