Stoere scootmobiel kopen? Bekijk de top 5

Gepubliceerd door Redactie op

stoere scootmobiel

Waar hecht jij bij je nieuwe scootmobiel waarde aan? Vind je het vooral belangrijk dat de scootmobiel stoer oogt? Dan raden wij je graag aan om voor één van onderstaande varianten te kiezen.

Dit vinden wij de stoerste scootmobielen van dit moment:

 1. IVA TR3
 2. IVA S1000
 3. Freerider Cat 3
 4. Freerider Panther 4S
 5. IVA E1000 DUO

Wat je ontdekt op deze pagina:

 1. Wat verstaan wij onder een stoere scootmobiel?
 2. Waarom zou je voor een stoere scootmobiel kiezen?
 3. Stoere scootmobiel kopen: Hier moet je op letten
 4. Waar kun je een stoere scootmobiel kopen?

Wat verstaan wij onder een stoere scootmobiel?

Het is lastig om de term ‘stoere scootmobiel’ te definiëren. Wat de een stoer vindt, vindt de ander mogelijk helemaal niet stoer. Wij hebben ons in ieder geval aan een paar vaste ‘richtlijnen’ gehouden:

 • De scootmobiel moet een stoere kleurstelling hebben. De tijden dat een scootmobiel slechts één kleur had, liggen (gelukkig) ver achter ons. Moderne scootmobielen zijn veelal van meerdere kleuren voorzien óf beschikken over gekleurde details. Zo vinden wij een zwarte scootmobiel met rode velgen absoluut een stoere scootmobiel.
 • De scootmobiel moet grote wielen hebben. Iets anders dat wij echt stoer vinden, zijn grotere wielen. Dit vergelijken we eigenlijk met een auto: een auto met 19 inch wielen oogt een stuk stoerder dan een auto met 15 inch wielen. Dit is ook het geval bij een stoere scootmobiel.
 • De scootmobiel moet zeker niet ouderwets ogen. Meerdere scootmobielen die momenteel aangeboden worden, ogen nogal ouderwets. Of oubollig, het is maar net hoe je het wilt noemen. Dat vinden wij in ieder geval alles behalve stoer. Het is echter lastig om dit te definiëren, maar kijk vooral eens naar de foto’s van bovenstaande scootmobielen. Je ziet dan direct dat dit stoere varianten aan.

Waarom zou je voor een stoere scootmobiel kiezen?

Dat je een scootmobiel nodig hebt, is in 99% van de gevallen geen leuk gegeven. Zeker als je nog relatief jong bent, is dit mogelijk een doorn in je oog.

Om je dan toch nog enigszins ‘comfortabel’ op de scootmobiel te voelen, biedt een stoere scootmobiel uitkomst.

Een stoere scootmobiel laat je mogelijk jonger voelen. Met een stoere scootmobiel hoef je je nergens voor te generen. Het is zelfs tof om je nieuwe stoere scootmobiel aan je kleinkind(eren) te laten zien!

Stoere scootmobiel kopen: Hier moet je op letten

Heb je de wens om een stoere scootmobiel te kopen? Kijk dan sowieso even goed naar het prijskaartje. Wij hebben namelijk het volgende opgemerkt: alle stoere scootmobielen zijn zeer moderne scootmobielen.

Doordat deze scootmobielen zo modern zijn, zijn ze veel moderne extra’s voorzien. Dát brengt een relatief hoog prijskaartje met zich mee. Een stoere scootmobiel is zodoende niet per definitie een goedkope scootmobiel.

Verder hoeft de stoere scootmobiel niet 100% naar je wens te zijn. Waarom niet? Omdat je een scootmobiel altijd nog naar je wens kunt maken.

Een scootmobiel pimpen kan op meerdere manieren, bijvoorbeeld door je scootmobiel te laten wrappen. Vind je de kleur Nardo Grey van Audi bijvoorbeeld erg stoer? Laat je scootmobiel dan in die kleur wrappen.

Uiteraard is het ook zaak om kritisch naar de stoere scootmobiel zelf te kijken.

Wat is de maximale actieradius van de scootmobiel? Hoe hard kun je op de stoere scootmobiel rijden? Is het mogelijk om met de scootmobiel boodschappen te doen? En hoe behoud je de controle over de stoere scootmobiel tijdens het rijden?

Bij een scootmobiel gaat het om véél meer dan alleen een stoere uitstraling. Besef en onthoud dat heel goed.

Waar kun je een stoere scootmobiel kopen?

Lang niet alle aanbieders bieden momenteel stoere scootmobielen aan. Nee, wij hebben opgemerkt dat je hiervoor bij Voordeelscooters.nl en Bol.com terechtkunt. Deze twee moderne aanbieders bieden meerdere stoere scootmobielen aan.

Deze twee aanbieders brengen overigens nóg een voordeel met zich mee: ze bieden uitsluitend scootmobielen van een prima kwaliteit aan.

Dit komt onder meer doordat men uitsluitend scootmobielen van A-merken aanbiedt. Deze varianten ogen niet alleen stoer, maar gaan ook nog eens langere tijd mee. Wat wil je nog meer?

Al met al is een stoere scootmobiel absoluut een aanrader. Wil je je stoere scootmobiel verder naar wens pimpen? Check dan ons artikel ‘scootmobiel pimpen’, waarin we je van leuke tips én inspiratie voorzien.

Veel plezier in ieder geval met je nieuwe, stoere scootmobiel!

Categorieën: Scootmobiel

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *