Subsidieoproep; praktijkvragen over dementie rondom welzijn en zorg

Gepubliceerd door Maria op

ZonMw nodigt organisaties voor en door mensen met dementie en onderzoekers uit om samen een projectidee in te dienen. U kunt subsidie aanvragen voor projecten die zich richten op praktijkproblemen rondom het welzijn van en de zorg en ondersteuning voor mensen met dementie, hun mantelzorgers of professionals.

Medewerkers van bijvoorbeeld een zorg- of welzijnsorganisatie, dagbesteding of respijtzorg, of als vertegenwoordiger van een gemeente of burgerinitiatief gericht op een dementievriendelijke samenleving met een goed idee om het welzijn van mensen met dementie of hun naasten te verbeteren kunnen een kennisaanvraag samen met een kennisorganisatie indienen.

Tijdens de  ‘matchmakingsbijeenkomst’ tussen onderzoekers en zorgprofessionals op 6 maart aanstaande wordt de subsidieoproep nader toegelicht. De deadline voor het indienen van een projectidee is 8 mei 2018; 14.00 uur.

In de subsidieoproep leest u hoe u uw projectidee kunt indienen.

Hier leest u meer over de matchmakingsbijeenkomst


Op 30 januari werd ook the Off Road subsidieronde 2018 opengesteld. Doel van deze subsidieronde -met een bijdrage vanuit onderzoeksprogramma Memorabel- is om jonge (bio)medische- en gezondheidsonderzoekers uit te dagen om nieuwe inzichten en onverwachte doorbraken in medisch en/of gezondheidsonderzoek te bewerkstellingen. De focus ligt op het ontwikkelen van een innovatief idee tot een proof of concept.

De volledige oproep vindt u op hier

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *